سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بهترینِ برادرانت، کسی است که از اموال خود به تو ببخشد، و بهتر از او کسی است که تو را بی نیاز سازد و اگرخود به تو نیازمند گشت، تو را معاف دارد [و از تو چیزی نخواهد] . [امام علی علیه السلام]

خط مشی انتخابات 92

به نام خدا

سلام

در نمودار زیر، به سخنان رهبر معظم انقلاب پیرامون انتخابات 92 که در حرم مطهر رضوی ایراد شد، پرداخته شده است.

برای مشاهده نمودار در اندازه واقعی، روی تصویر کلیک بفرمایید:

 

 

...................

منبع: گیلان آنلاین



کلمات کلیدی :
نویسنده : بهنام گرجی 1
() نظر
اقتدار سیاسی حماسه سیاسی

عکس



کلمات کلیدی :
نویسنده : بهنام گرجی 1
() نظر
مسئولیت پذیر باشیم !

به نام خدا

سلام؛

حماسه یعنی یه رفتار جمعی و گروهی که به قدری پربار و درخشان و قدرتمندانه باشه که اسمی جز حماسه نشه روش گذاشت؛

 

حماسه یعنی حرکت آخر... یعنی یه کیش و مات جانانه... یعنی نهایت اقتدار و عزت؛

 

حماسه یعنی وقتی به "ولی" اقتدا کردی تا آخرش بایستی... نه از تحریم بترسی و نه زیر بار بحران اقتصادی خم به ابرو بیاری؛

 

حماسه یعنی در حالیکه در پی اندک فشار اقتصادی، در اروپا و امریکا شاهد انواع اعتصاب ها و راهپیمایی ها و اعتراضات شدید مردمی هستیم، در ایران اسلامی، 22 بهمنی رقم بخوره که

هیچ قلمی، هیچ دوربینی، هیچ متفکر و کارشناس و جامعه شناسی و خلاصه هیچ کس و هیچ چیز قدرت نمایش و تحلیلشو نداشته باشه...

 

حماسه یعنی یک نماد؛

یعنی ما با ولایت زنده ایم...

وقتی رهبری معظم، تشخیص دادند سال 92 رو به نام "سال حماسه اقتصادی، حماسه سیاسی" نام گذاری کنند، یعنی از ما توقع دارند (و به ما امید دارند) که در برابر حوادث و امتحانات

امسال، چنان رفتار کنیم که نه در تاریخ مملکت که در تاریخ دنیا، "حماسه 92" ثبت ابدی بشه.

و وقتی "ولی" چیزی رو از "من و تو"  توقع داشته باشند یا وقتی "ولی" به "من و تو" چشم امید داشته باشند، چقدر منت سرمون گذاشتن، چقدر رومون حساب باز کردن، چقدر من و تو رو قدرتمند و بابصیرت تصور کردن، و در این صورت چقدرررررر بار تکلیف من و تو سنگینه و چقدر عکس العملمون در قبال این توقع و امید، با اهمیت و تعیین کننده است؛

تعیین کننده خط و مشی و مسیری که پیش گرفتیم؛

 امسال سالیه که باید نشون بدیم چند مرده حلاجیم؟ چیکاره ایم؟ کدوم طرفی ایم؟

خلاصه اینکه هرگلی زدیم به سر خودمون زدیم؛

اتفاقاتی که من و تو قراره امسال رقم بزنیم، می تونه حماسه جاودانی باشه که روزی با غرور برای فرزندانمون تعریفش کنیم، می تونه... نه! نمی تونه و نباید غیر از این باشه؛

اگر "حضرت آقا" به ما امیدوارند، حتما جای امید داریم...

به یاری خدا، امسال حماسه می سازیم؛ هم از نوع اقتصادی، هم از نوع سیاسی، ان شاءالله.

حماسه ای که شرط تحققش، تبعیت تام مردم و مسئولان از "ولایت فقیه" است و لاغیر!


 حماسه سیاسی حماسه اقتصادی



کلمات کلیدی :
نویسنده : بهنام گرجی 1
() نظر
نقطه اصلی که باید تقویت شود مسأله *ولایت فقیه* است...

به نام خدا

سلام؛

به راستی جایگاه ولایت فقیه در زندگی ما کجاست و در چه زمینه ای باید به آن مقام تمسک بجوییم؟ در این برهه خاص زمانی، در روزگاری که از حضور مستقیم محبوبمان حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف محرومیم و به هر شکل ممکن تحت هجوم وحشیانه دشمنان قرار داریم، تکلیف چیست؟

آیا خداوند عزوجل ما را به حال خود رها کرده و هیچ مفرّ و پناهگاهی نداریم؟

آیا در هجوم بی شائبه فتنه ها، تنها و غریب و سرگردان رها شده ایم و هیچ مرجع و دستگیری برایمان نمانده است؟

آیا غیر از این است که ولی فقیه جانشین امام زمان عج و مایه ارامش دل های مومنان و پناه ما در برابر تمام این فتنه ها و دشمنی هاست؟

با توجه به انتخابات پیش رو و آتش افروزی های بلا شک دشمنان و دوست نمایان، که همه یک صدا فریاد انتخابات آزاد سر داده اند (1)، تکلیف امروز و همیشه روشن است:

دست من و دامان تو... چشم من و فرمان تو...

...................................................................................

علامه مصباح یزدی گفت:هر کس در حوزه خودش باید اصل ولایت را دنبال کند زیرا این اصل محور سعادت و عزت ما در دنیا و آخرت ضامن حفظ اصول توحید ، نبوت و امامت در زمان غیبت است و اگر ولایت را داشتیم بقیه اصول در سایه آن حفظ می شود و اگر نباشد سایر اصول هم باقی نخواهد ماند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی آثار حضرت آیت‌الله مصباح یزدی، رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در جمع هیات معتمدین، شورای مرکزی و فعالان جبهه پایداری کرمان گفت: خدای متعال از نهایت فضل خودش بهترین بندگانش را برای هدایت بشر مبعوث فرمود و از آن‌جا که اراده الهی بر آن تعلق گرفته که بشر با اراده خود راهش را  انتخاب کند بعضی افراد راه خداوند  را انتخاب کردند و برخی برخلاف دستورات الهی عمل می کنند و با نگاهی به تاریخ می‌بینیم پذیرش مردم در برابر هدایت انبیا متفاوت بوده  و بر اساس تاریخ قرآنی اکثر مردم از دعوت انبیا تبعیت نکردند.

علامه مصباح در ادامه افزودند: در بین کسانی که از انبیا تبعیت ‌کردند هم مراتب مختلفی وجود داشت، عده‌ای در پذیرش این دعوت عمقی نداشتند و در مقابل عده‌ای در تبعیت از فرامین به قدری پیش رفتند که به مقام انبیا نزدیک ‌شدند. نتیجه این‌که مراتب فهم و ایمان و درک و معرفت و نیز مراتب تاثیر هوای نفس و  وسوسه‌های شیطانی در افرادمتفاوت است.

رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: در تاریخ اسلام هم گروهی که در سقیفه جمع شدند از همان کسانی بودند که پای منبر پیامبر حاضر می‌شدند و مسلمان و نمازخوان بودند؛ ولی در نهایت به سمت دیگری رفتند. در زمان ما هم زمانی که حضرت امام (ره) نهضت را شروع کردند طرفداران و یارانشان از جهات مختلف متفاوت بودند؛ تا جایی که در اولین انتخابات ریاست جمهوری کسانی از داخل بیت امام از طرفداران بنی‌صدر بودند؛افرادی هم بودند که همه زندگی و هستی شان برای امام بود و غیر از خدمت به امام و اسلام هیچ دلبستگی به زندگی نداشتند و بعضی از آنها به شهادت رسیدند    .

علامه مصباح افزود: امروز هم همین اختلاف فهم ها و دلبستگی به مقام و ثروت و غیره وجود دارد و ما نباید توقع داشته باشیم که همه یک گونه عمل کنند و در مقابل ولی‌فقیه یکسان باشند.

ایشان با اشاره به این که ما باید همان مسأله الگوی دوایر متحدالمرکز را در نظر داشته گفت: تأسیس جبهه پایداری در دایره اصولگرایان همچون دایره کوچکی با محوریت ولایت ‌فقیه است که آن‌چه را از صحبت های رهبری دریافت می‌کند عمل می‌کند و در مرکز دایره وسیع اصول‌گرایان قرار می گیرد    .

علامه مصباح با طرح این سؤال که "اکنون  در این دایره مرکزی هستیم و باید ولایت محور فعالیت ما باشد چه کنیم که منحرف نشویم" ادامه دادند: در طول این سی‌وچند سال بیشترین عامل جذب ولایت فقیه عاطفی بوده است و این عامل برای ادامه کار کافی نیست و باید با تقویت عامل عقلانی بر معرفت و شناخت ما افزوده شود تا این ریشه قوت پیدا کند و زمینه بقا و رشد و نمو را داشته باشد.

ایشان با اشاره به این‌که دشمنی دشمنان هم باعث می‌شود که بر بصیرت مؤمنین نسبت به اهل بیت و امام افزوده شود، افزود: برای این‌که ما و نسل آینده فکر صحیح و راه صحیحی داشته باشیم باید  بنیه علمی و  عقلی‌مان  را تقویت کنیم. متأسفانه در طول این چند دهه عوامل رشد عقلانی در این زمینه کم بوده است. البته اخیراً حرکت‌هایی در این زمینه شروع شده و شاهد شتاب آن هستیم.

ایشان با اشاره به این‌که حدود 20 سال است که رهبری می‌فرمایند دشمن ایمان جوان‌های ما را هدف قرار داده است، افزودند:  هر یک از ما باید به اندازه ظرفیت خود تلاش کنیم و نقطه اصلی که باید تقویت شود مسأله ولایت فقیه است.

علامه مصباح گفت: مشکلاتی که در انقلاب‌های منطقه وجود دارد این است که هیچ یک از آنها کسی را مثل امام ندارند. عامل پیروزی انقلاب ما این بود که مردم اعتقاد داشتند چون ولی فقیه جانشین امام زمان است اطاعت از او واجب است. و این تفکری است که تمام غربی‌ها تلاش می‌کنند آن را تضعیف کنند.

علامه مصباح یزدی گفت:هر کس در حوزه خودش باید اصل ولایت را دنبال کند زیرا این اصل محور سعادت و عزت ما در دنیا و آخرت ضامن حفظ اصول توحید ، نبوت و امامت در زمان غیبت است و اگر ولایت را داشتیم بقیه اصول در سایه آن حفظ می شود و اگر نباشد سایر اصول هم باقی نخواهد ماند. (2)

...............................................................................................

به امید آنکه به یاری خدا در این آزمایش هم با عزت و اقتدار نمایان شده و با تمسک به مقام والای ولایت فقیه، از آن سربلند بیرون بیاییم ان شاءالله.

..................................................................................................

* پی نوشت 1: رئیس رژیم صهیونیستی خواستار برگزاری «انتخابات آزاد» در ایران شد/ شیمون پرز: باید بر لزوم آزاد بودن انتخابات سال آینده تاکید شود! (منبع: تسنیم نیوز) در این زمینه بیشتر مطالعه کنید: کلیک

* پی نوشت 2: منبع



کلمات کلیدی :
نویسنده : بهنام گرجی 1
() نظر
امام، شناسنامه انقلاب ماست

http://up.lordfa.com/images/06858226827715684715.jpg

  ... بعضی تاکید می کنند که تاکید بر کلمه بیداری اسلامی نکنید. تاکید می کنند که تاکید نکنید! اما امام در نامه عزل آقای منتظری می فرمایند: «از آنجا که روشن شده است شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرالها و از کانال آنها به منافقین می سپارید صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست داده اید

آیا امام در این نامه نوشتند شما چون روحیات خاصی دارید من صلاح نمی دانم شما رهبر شوید؟! آیا شما چنین کلمه ای شندید؟ حالا شاید فرزند شهید بزرگواری این سخن حضرت امام را تحریف کرد و گفت امام او را کنار گذاشتند به خاطر روحیاتی بود که در ایشان سراغ داشتند. اما آیا این روحیات است؟! ما مجبور نیستیم حرف غلط بزنیم!

«شما در اکثر نامه ها و صحبت ها و موضع گیریهایتان نشان داده اید که معتقدید لیبرالها و منافقین باید بر کشورحکومت کنند. به قدری مطالبی که می گفتید دیکته شده منافقین بود که من فایده ای برای جواب آنها نمی دیدم. گر شما نظر من را شرعا مقدم بر نظر خود می دانید که مسلما منافقین صلاح  نمی دانند و شما مشغول به نوشتن چیزهایی می شوید که آخرتتان را خراب می کند، با دلی شکسته و سینه ای گداخته از آتش بی مهری ها با اتکاء به خداوند متعال به شما که حاصل عمر من بودید چند نصحیت می کنم دیگر خود دانید.»

امام چند نصحیت می کند و در آخر نامه چنین سفارش می فرماید: «برای این که در قعر جهنم نسوزید خود اعتراف به اشتباه و گناه کنید شاید خدا کمکتان کند

امام می‌داند قعر جنهم کجاست؛ از سر یک عصبانیت سطحی که شخصیت امام کسی را به این سادگی قعر جهنم  نمی فرستد.

«والله قسم من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم. ولی در آن وقت شما را ساده لوح می دانستم. که مدیر و مدبر نبودید ولی شخصی بودید تحصیلکرده»

ادامه اش را حتما مرور کنید. من جلد بیست و یک را به شما هدیه می کنم.

آخر نامه را می خوانم: «من بعد از خدا با مردم خوب و شریف و نجیب پیمان بسته ام که واقعیات را در موقع مناسبش در میان بگذارم. تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام»

این دوران پایان نیافته و ما انتظار خیانت داریم. چه اشکالی دارد هوشیار باشیم اگر کسی خیانت کرد مچش را بگیریم؟ با او حرف بزنیم تا سعی کنند تحت تاثیر دروغ های دیکته ای شده ای که این روزها رادیوهای بیگانه آنها را با شور و شوق و شعف پخش می کنند قرار نگیرند.

«از خدا می خواهم که به پدر پیر مردم عزیز ایران صبر و تحمل عطا فرماید و او رابخشیده از این دنیا ببرد تا طعم تلخ خیانت دوستان را بیش از این نچشد

اینها آخرین کلمات حضرت امام است. دو ماه و ده روز بعد امام رحلت کرد. این اسلام انقلابی است که امام برای ما به ارث گذشتند. ما باید به متن فرمایشات امام مراجعه کنیم و امام را فقط امام در مقطع حیات مبارکش نبینیم. امام شناسنامه انقلاب ماست. کسی که قرنها منتظر او بوده است تا قرنها ثمرش باقی خواهد ماند.
 ………….

بخشی از متن سخنرانی حجت الاسلام پناهیان در نهمین جلسه از سلسله نشست های: امام می خواست از لیبرال ها متنفر باشیم و نه فقط مخالف/ در سال آخر، "اسلام ناب" ورد زبان امام بود...

منبع: رجانیوز

کد خبر:128128



کلمات کلیدی :
نویسنده : بهنام گرجی 1
() نظر
آخرین عنوان های مطالب